Dineren en lunchen in Groesbeek

Dineren, borrelen of lunchen bij ons in Groesbeek? Kom voor een snelle lunch of om heerlijk lang te tafelen en te proeven van onze bijzonder smaakvolle gerechten van de Amerikaanse smoker.

Burgers op zelfgemaakt brood, pulled pork, spare ribs in verschillende smaken of verse vis, zoals gemarineerde gambaspiezen. De keus is aan jou. Liever geen vlees? We serveren ook verrassend lekkere vegetarische gerechten.

Bereid op de Amerikaanse smoker

Vlees bereiden wij op onze vier meter lange Amerikaanse Oklahoma smoker. De allerlekkerste manier van vleesbereiding!

Het vlees wordt daarop langzaam gegaard en komt niet in aanraking met vuur waardoor het meer smaak behoudt dan bijvoorbeeld vlees dat bereid wordt op een barbecue. De bereiding kost wel wat tijd, omdat het vlees soms wel 20 uur moet garen. Ondertussen blijven wij experimenteren met marinades en het verfijnen van de bereiding voor de beste smaaksensatie.

WIST JE DAT…

Openingstijden keuken

Restaurant De Locomotief van woensdag tot en met zondag geopend is vanaf 11:00 uur (wij zijn vanaf 11:00 uur telefonisch bereikbaar).

Restaurant De Locomotief is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11:00. (wij zijn vanaf 11.00 uur telefonisch bereikbaar). Je bent altijd welkom.

Iemand verrassen met een avondje bij De Locomotief? Geef een cadeaubon. Vraag ernaar in ons restaurant.

Wij bereiden ook op locatie met onze mobiele smoker. Beleef het thuis!

Neem contact op voor meer informatie